Google+ Followers

Tuesday, 30 October 2012

kEnAnGan MetOd GrOuP A

ni pic group kecik aku,sempoikan





Time ni ada lunch dengan pensyarah..cewah ayat xblh blah..Just tinggal kenangan je..Sebenarnya tak cukup korem.hahaha ingat aku kat mad zain nak balik cepat sebab nk gi bagi makan kat kucing jiran.Orang kata apa alang2 ada kat kuin tu singgah jap mkn free,bkn senang puan nk belanja..

ingat lagi time awl2 dlu puan nak campurkan laki n pompuan bising hbs kls sebab pakat tak mau campur,bukan apa puan cakap group A ne group exprimen dia..waa ad group exprimen la plk..kat U lain nk buat keja apa2 semua campur laki pompuan ada macam2 pendapat dan idea,tak gitu..tapi memang btl pun..pandai puan kan..puan ni bukan calang2 org tau Prof Madya tu.jadi tak heranlah kalau ilmu dia banyak.bilik dia kat kuin tak payah kata la buku saja2 penuh ats meja..tabik la kat puan.

   Dalam group kecik2 ni ada la dalam 5 group cuma group aku je yg ok cikit 4 laki 4 pmpuan.awl2 mmg pakat2 malu tp di sebabkan kerja punya pasal buat muka skupang ja.apa taknya bt malu pakai tak jadi keja la..awl2 ja malu lama2 bila dah kenal sempoi hbs..
  Diam tak diam sampai jgk kemuncaknya buat prezen kot,siap ada slide lg.apa2 pun semuanya berakhir dengan jayanya walaupun soalan bertubi2 dari puan..nasib ada member yg cover blh jwb gak..

  Aku balik umah sewa past habis kls subjk apa tah(dh lupa daa) bukak edmodo..edmodo ni untuk penyelidikan je mcm fb jgk tp just berkaitan dgn sbjk metod ne ja.apa2 info just klik kt situ..semuanya di hujung jari..bukak pnya bukak ada la info dr puan just group  A ja,ada masa jemput mai tempat sekian2 saya bt jamuan ckit..aik group A je ke group lain mana..emm punye la tak nak simpan rahsia tup2 pakat dh tau..pakat nampak puan angkat makanan  bwk pi bilik jamuan..bukan apa kesian kat kwn2,sorry ek kwn2..apa2 pun tq sgt2 puan jasamu sentiasa di kenang.
  Nak tgk pic yg lain jom!!!!!

ni tgh tunggu nak baca doa,hehehe sabar ye..
 
ha..ni barisan pensyarah,eh tak nampak muka puan la plk!






ni belah pompuan..eh kak yam baru sampai??sila2,hehe

tgk sodap kan..ambik jgn tak ambik,ambik banyak2 pun tak pa buat macam jamuan org.hahahah

waa lawa mulut tu..hehehe tgh makan la tu..oh cik myra

makan2 jangan malu..

sesi bergambar metod group A..puan yg keck molek tu..hehe



mcm bahagia je sorg2..hahaha
  Apa2 pun thanks puan jemput kitaorg.sodap makanan tadi time tghari plk mmg masuk lah..jasa dan pengorbananmu sentiasa di kenang.puan mmg spoting! hehehe ^_^

1 comment:

akmal @ mal said...
This comment has been removed by the author.